HIŠA S STILOM Izola

Pittonijeva 1, 6310 Izola - Isola
T: 05 641 84 57

PO-PE: 9.00-17.00
SO: 8.00-13.00

Izola je mesto, kjer tradicija živi na vsakem koraku in je globoko ukoreninjena v vsakdanje življenje. S ponosom se lahko pohvalimo, da med izolsko tradicijo spada tudi Manufaktura, ki s svojimi poslovalnicami bogati izolsko modno ponudbo že od leta 1972, ko smo odprli prvo poslovalnico. V 45 letih smo našim kupcem nudili barvno paleto izdelkov - od tekstila, spodnjega perila, vse do vrhunske moške in ženske konfekcije. Od leta 2006, s preselitvijo poslovalnice iz starega mestnega jedra v lažje dostopno in moderno poslovalnico, smo se osredotočili ravno na slednje - na kvalitetne, a hkrati cenovno dostopne kose konfekcijskih oblačil. Hkrati pa nismo nikoli prenehali poslušati vas - naših strank. Ravno vi ste nam v zadnjem času vedno pogosteje zaupali, da predvsem v Izoli primanjkuje ponudba kvalitetnega spodnjega perila; hkrati pa smo opazili tudi manjše zanimanje za moško konfekcijo. Tako smo leta 2011 prevetrili našo ponudbo in jo prilagodili vašim željam, s tem da na naših prodajnih policah najdete vrhunsko, kvalitetno, a hkrati cenovno dostopno spodnje perilo blagovnih znamk TRIUMPH, LISCA in GALEB.

Tako kot v preteklosti, tudi danes še vedno s posluhom spremljamo vaše predloge in poskušamo z našo ponudbo zadostiti vašim željam in potrebam.

Ponudbo ženske konfekcije smo v zadnjem času, poleg obstoječih kvalitetnih in priznanih znamk Kenny S. in Cecil, obogatili še z zelo priljubljeno znamko SOYACONCEPT, ki vnaša pridih elegantne svežine za vse priložnosti. V naši trgovini boste našli tisti kroj hlač, ki ga drugje težko najdete, eleganten kostim, modno krilo in obleko, v kateri boste blestele, in mladostne bluze ter majice za vsak dan. Ponudbo in izbor oblačil bomo zaokrožili s pestro ponudbo bižuterije in torbic, ki so piko na i ob vsaki priložnosti.

NOVO! NOVO! NOVO!

Zaupali ste nam, da v Izoli pogrešate kvalitetno ponudbo brisač in posteljnine. Odslej (s septembrom 2017) lahko v naši trgovini najdete tudi izdelke lastne proizvodnje družinskega podjeta ŠIVILJSTVO KNEZ - Majda Knez s.p., ki so izdelani iz vrhunskih materialov.

Ponudba

Ženska konfekcija in pletenine

Žensko in moško spodnje perilo, kopalke, spalni program, nogavice

Vse za dom

Blagovne znamke

Kje smo