Ž.KOP.Nedrček QUITO/40755/A1

24,43 € 34,90 €

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 34,90 €

Kopalke - modrček triangel

83% poliamid, 17% elastan, 82% poliamid, 18% elastan

Pomoč pri nakupu

Ob prihodu na spletno stran najprej izberite glavno kategorijo, ki vas zanima: "ženske" ali "moški". Znotraj izbrane glavne kategorije se pokažejo kategorije "oblačila", "perilo" in "dodatki". S klikom na eno izmed njih pa še podkategorije "vrhnja oblačila", "obleke in krila", "majice in bluze", "dolge hlače", "kratke hlače",... Če želite o posameznem artiklu izvedeti več, vas klik nanj preusmeri na razširjen pogled s podrobnostmi, kjer lahko vidite razpoložljive barve, velikosti, opis artikla, material, ter v katerih poslovalnicah ga imajo na zalogi. Izberite želeni artikel, želeno barvo, velikost in količino ter kliknite "v košarico". Ko ste v košarico dodali vse želene artikle, kliknite nanjo v zgornjem desnem kotu. 

V tem koraku lahko artikel iz košarice še vedno odstranite ali mu spremenite količino, barvo ali velikost. Če imate promocijsko kodo, jo vpišite v okence na levi in kliknite "blagajna". Z nakupom lahko nadaljujete kot gost ali se registrirate/prijavite. 

Vnesite podatke o plačilu, preverite pogoje zasebnosti in potrdite podatke. Izberite način plačila (kartica, po povzetju ali predračun). Če izberete plačilo s kartico boste z našega spletnega mesta preusmerjeni na varno stran za izvedbo plačila, kjer vpišete vse potrebne podatke. Če izberete plačilo po povzetju, strošek nakupa poravnate logistu, ki za nas opravlja dostavo. Če izberete plačilo po predračunu, se ob oddaji naročila ustvari predračun. Na dokumentu sta zapisani številka transakcijskega računa ter sklicna številka. Kupec plača po predračunu, na transakcijski račun Manufaktura d.d.

Preverite ali vpišite podatke za dostavo. Izberete lahko med osebnim prevzemom (Modni dom Nova Gorica, Kidričeva ulica 18, 5000 Nova Gorica) ali dostavo na podan naslov. Če podatki naslova za dostavo niso pravilni, izberite "Uredi" in podatke spremenite, nato pa izberite "Naprej". Nato le še zaključite nakup.

Dostava in vračilo

Dostava: Naročene izdelke pripravimo in odpremimo praviloma v dveh dneh, najkasneje pa v osmih dneh od oddaje naročila oz. od plačila predračuna. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Izjemoma se lahko zgodi, da naročen izdelek ni več na zalogi. V takšnem primeru vas obvestimo najkasneje v roku 3-eh delovnih dni od prejema vašega naročila. Naročilo lahko tudi osebno prevzamete v poslovalnici Manufaktura Modni dom Nova Gorica (Kidričeva ulica 18, Nova Gorica), od ponedeljka do sobote, v času od 8:00 do 20:00 ure. Pri izbiri osebnega prevzema je možno le predhodno plačilo (s kartico ali po predračunu). Plačilo ob prevzemu v trgovini ni mogoče. Dostava naročenega blaga, kupljenega v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Strošek dostave: Pri nakupu v vrednosti 70 € in več je dostava brezplačna. Pri nakupu do 69,99 € strošek dostave znaša 4,50 EUR. Strošek dostave je vračunan v kupnino kot ločena postavka.

Vračilo blaga: Potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh odstopi od pogodbe sklenjene na daljavo, to je od spletnega nakupa. Ob vračilu izdelkov morate prodajalcu (Manufaktura d.d.) priložiti obrazec za vračilo blaga in kopijo računa. Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe (nakupa).

Naslov za vračilo izdelkov:
MANUFAKTURA MODNI DOM NOVA GORICA, za SPLETNO TRGOVINO
Kidričeva ulica 18
5000 NOVA GORICA

V primeru odstopa od pogodbe mora kupec prejeto blago vrniti. Vračilo je mogoče po pošti, na zgoraj navedeni naslov ponudnika ali osebno prinesti na eno od prevzemnih mest ponudnika. Prevzemna mesta ponudnika so vsa prodajna mesta podjetja Manufaktura d.d. Seznam je dostopen na spletni strani www.manufaktura.si. Neposredne stroške vračila blaga nosi potrošnik. Izdelki morajo biti nerabljeni/nenošeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Izdelkov po meri ali zapečatenega blaga, na primer spodnjega perila, ni možno vrniti ali zamenjati.

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Zamenjave izdelkov v spletni trgovini www.manufaktura.si niso možne. V koliko želite izdelek v drugi velikosti ali barvi, ponovite postopek naročila na www.manufaktura.si. Za vsa dodatna vprašanja pišite na #EM#73716e6670456b66667c6c6a67797b7d713f617a#EM# ali pokličite na 064 155 588, ponedeljek-petek, od 8:00 -15:00.

PODOBNI IZDELKI

AKTUALNO