KAKO OPRAVITI NAKUP; Ob prihodu na spletno stran najprej izberite glavno skupino, ki vas zanima: ženske ali moški. Znotraj izbrane glavne skupine se pokažejo kategorije(oblačila, perilo, dodatki), s klikom na eno izmed njih pa še  podkategorije (Vrhnja oblačila, Obleke in krila, Majice in bluze, Dolge hlače, Kratke hlače,...) Če želite o posameznem izdelku izvedeti več, vas klik nanj preusmeri na razširjen pogled s podrobnostmi (razpoložljive barve in velikosti, opis izdelka in material,..). Izberite želeni artikel, želeno barvo, velikost in količino  ter kliknite V košarico . Ko ste v košarico dodali vse želene artikle, kliknite nanjo v zgornjem desnem kotu. 


KOŠARICA; V tem koraku lahko izdelek iz košarice še vedno odstranite ali spremenite količino, barvo ali velikost. Če imate promocijsko kodo, jo vpišite na levi strani in kliknite Blagajna. Z nakupom lahko nadaljujete kot gost, se registrirate ali prijavite. 


NASLOV ZA PLAČILO; Najprej vnesite podatke o plačilu,  preverite pogoje zasebnosti in potrdite podatke. Izberite način plačila (kartica, po povzetju, predračun). Če izberete plačilo s kartico boste z našega spletnega mesta preusmerjeni na varno stran plačila, kjer vpišete vse podatke potrebne za izvedbo plačila. Če izberete plačilo po povzetju, strošek nakupa poravnate logistu, ki za nas opravlja dostavo. V primeru, da izberete predračun boste na e-naslov prejeli številka transakcijskega računa ter navodilo za izvedbo plačila. Kupec plača po predračuna na transakcijski račun Manufaktura d.d. (po plačilu lahko to kupec potrdi preko e-naslova #EM#73716e6670456b66667c6c6a67797b7d713f617a#EM#). 


NASLOV ZA DOSTAVO; Preverite ali vpišite podatke za dostavo. Izberite Osebni prevzem (Modni dom Nova Gorica, Kidričeva ulica 18, 5000 Nova Gorica) ali Dostava na naslov. Če podatki naslova za dostavo niso pravilni izberite Uredi in podatke spremenite, nato pa izberite Naprej.


ZAKLJUČEK NAKUPA;