Vizija in poslanstvo

Manufaktura d.d. je podjetje z dolgoletno in bogato tradicijo. Zametki podjetja segajo v leto 1962, z odprtjem Modnega doma v Novi Gorici leta 1963 pa je zaživelo kot pravi ponudnik tekstila na Goriškem. V vseh teh letih se je osnovala družba s 15-imi prodajnimi enotami in 70 do 80 zaposlenimi. Manufaktura vseskozi sledi svojemu osnovnemu poslanstvu, da bi svojim strankam ponudili zanesljivo kakovost po zmernih cenah ter strokoven in prijazen osebni odnos. Zaposleni si vseskozi prizadevamo, da naši kupci dejansko občutijo, da je v Manufakturi dober nakup pravilo. V tem kontekstu je Manufaktura tudi prevzela svoj slogan »Kjer je dober nakup pravilo« in le-tega potrjujemo že vsa leta.

Manufaktura se sooča s številno konkurenco in kljub nenaklonjenim  gospodarskim trendom ostaja vodilni tekstilni trgovec na Primorskem s ciljem poslovnega širjenja na druge regije in trge. Utrjevanje svojega položaja na Goriškem in krepitev prisotnosti v večjih slovenskih  mestih so primarne naloge podjetja. V ta namen se podjetje odpira navzven z odpiranjem prodajnih enot v Kopru,  Domžalah, Postojni.

Manufakturina  poslovno-prodajna filozofija ostaja ista, in sicer prijazno, strokovno svetovanje ob ponudbi kakovostnih izdelkov, kar strankam zagotavlja pravi občutek domačnosti in prijetnega vzdušja, brez strahu, da se bodo v trgovini »izgubili« kot v prodajnih centrih.

 

Direktor Boris Tušar