Kartica zaupanja

Kjer je dober nakup pravilokartica_zaupanja

Manufaktura od vedno stremi k temu, da svojim strankam ponuja zanesljivo kakovost ter strokovno pomoč pri nakupih. Naši zvesti kupci že dolgo vedo, da je v Manufakturi dober nakup pravilo. Zastopamo stališče, da stranka pri izbiri kakovostne konfekcije  potrebuje pomoč in strokovno svetovanje, ki ga je pri nas vedno deležna, saj je na razpolago dovolj usposobljenih in izkušenih prodajalcev - svetovalcev. 


Z veseljem poskrbimo za naše stranke. Vsaki se posvetimo in jo postrežemo s prijaznostjo ter vzpostavimo osebni odnos, ki s časom preraste tudi v prijateljske odnose. Skratka, pri nas se ne boste izgubili kot v velikih centrih, pač pa se boste počutili prijetno, v »domačem« vzdušju.

Kartica zaupanja

V Manufakturi smo za vse naše zveste stranke, torej tudi za vas, pripravili kartico zaupanja, ki vam bo v primeru večjih vrednosti nakupov prinesla dodatne popuste. S kartico želimo nagrajevati vašo zvestobo trgovski znamki Manufaktura. 

Ob vsakem nakupu se vam bo na kartici zabeležila nakupna vrednost in se seštevala. V kolikor v obračunskem obdobju 6 mesecev dosežete določeno skupno vrednost nakupov, si s tem prislužite boniteto v obliki vrednostnega kupona, ki ga vnovčite pri enem izmed vaših naslednjih nakupov v določenem roku.

Obračunsko obdobje: 1. januar - 30. junij in 1. julij - 31. december

skupna vrednost nakupa v eur višina popusta
od 250 do 1000 1%
od 1001 do 3500 3%
od 3500 dalje 5%Gumbek na gumbek, obleka


Kako uporabljati kartico?

Kartico imejte s seboj in jo ob vsakem nakupu predložite na blagajni Kartica je veljavna v vseh prodajnih mestih Manufakture po Sloveniji Če želite preveriti skupno vrednost nakupov na vaši kartici povprašajte prodajalko pri blagajni Kartica zaupanja velja samo pri nakupu izdelkov, ki niso v akciji. Kartica ne velja med sezonskimi razprodajami in drugimi akcijami. Popusti se ne seštevajo Kartica zaupanja prinaša tudi posebne akcije, ki so namenjene izključno imetnikom kartice. O posebnih akcijah boste obveščeni po elektronski pošti oziroma po sms sporočilu Nakupujte modro, kakovostno in ugodno 

Upamo, da vam bomo s tem prinesli še več trajnega zadovoljstva in prijetnejše nakupovanje v prodajalnah Manufakture, kjer ste vedno dobrodošli.
Prodajna mesta in natančnejša pravila ter pogoje poslovanja s kartico si oglejte na spletni strani www.manufaktura.si

 

Pravila za izdajo in uporabo manufakturine kartice zaupanja

Obrazec za naročilo kartice zaupanja

Obrazec za spremembo podatkov

Pravilnik o zasebnosti